Català

foto bio

Nascut a Badalona. La música que escoltava a casa seva des de molt petit era: Per part del pare; el jazz (Art Blakey, Monk, Max Roach, Miles Davis, Modern Jazz Quartet, Dave Brubeck). Per part de les germanes; la música soul i funk (James Brown, Ottis Redding, Sly & The Family Stone, Aretha Franklin); i per part de la mare; sarsuela, cobla i folklore català.
Dels 10 als 15 anys va estudiar piano i solfeig al Conservatori Superior de Música del Liceu. La bateria era el seu instrument de sempre, però la tocava d’una manera autodidacta. Als 18 comença a estudiar en escoles de música moderna (l’Aula i El Taller).
Des de l’any 1985 ha estat membre i/o fundador d’un gran nombre de grups musicals. També ha liderat el seu propi quartet, amb qui ha enregistrat dos cds.
Alhora, ha pogut tocar amb músics de reconegut prestigi com John Abercrombie, Dave Douglas, Vince Mendoza, Dave Liebman, Fred Hersch, Norma Winstone, Ingrid Jensen, Mark Feldman, Kurt Rosenwinkel, Ben Monder, Art Farmer, Chris Cheek, Charles Tolliver, Dave Schnitter, o Mulgrew Miller.
Té enregistrats més de vuitanta discos de jazz.
Des de l’any 2001 és professor de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i el 2008 entra a formar part del quadre de professors del Conservatori Superior del Liceu.

Anuncios